FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

/Files/images/02021/01/nsreg.jpg

Повний текст санітарного регламенту

Відповідно до Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у новій українській школі та з нагоди Дня здорового харчування в закладах освіти міста були проведені заходи спрямовані на формування культури харчування
Що таке здорове харчування?

Це збалансоване споживання білків, вуглеводів, жирів, вітамінів і мікроелементів з урахуванням добової фізіологічної потреби людини у харчових і біоактивних речовинах.

Рекомендації для здорового харчування

Завантажити«Тарілку здорового харчування»: розподіл раціону за групами продуктів.

Змінити раціон за один день неможливо: головне послідовно йти до мети — тоді здорове харчування стане для вас природним.

Починайте з невеликих кроків:
  • поступово додавайте у щоденний раціон салати (із сирих різнокольорових овочів);
  • використовуйте оливкову олію для приготування їжі;
  • включіть до раціону здорові перекуси із сухофруктів, горіхів, яблук, ягід;
  • снідайте нежирним супом, салатом або кашею;
  • їжте 4-5 разів на день плюс 2 перекуси, їжте повільно, ретельно пережовуйте;
  • їсти бажано в один і той самий час, але не пізніше ніж за три години до сну;
  • замініть інгредієнти страв на менш калорійні — майонез на йогурт, цукор на мед, цукерки на сухофрукти тощо.

Поступово ваше харчування стане здоровішим та смачнішим.

Бережімо себе і харчуймося правильно!

Приблизне двотижневе меню для учнів ЗЗСО № 2

/Files/images/02021/10/общее 1 нед.jpg

/Files/images/02021/10/общее 2 нед.jpg

Приблизне двотижневе меню для учнів пільгових категорій ЗЗСО № 2

/Files/images/02021/10/1 нед пілг.jpg

/Files/images/02021/10/2 нед пільг.jpg

Прейскурант цін

/Files/images/02021/10/2 буфет.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 372