FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

В умовах карантину виховна робота в ЗЗСО № 2 продовжується дистанційно

/Files/images/1/IMG-efff97d28ff2b9eb1b11f411f809ee2a-V.jpg В умовах карантину виховна робота в ЗЗСО № 2 продовжується дистанційно. Протягом минулого тижня в 1-11 класах відповідно до графіку пройшли дистанційні батьківські збори. Форму їх проведення класні керівники обирали самі. Більшість учителів надало перевагу зручній платформі для проведення онлайн-конференцій Zoom, на якій відбувається живе спілкування, всі учасники мають змогу висловитися та отримати зворотний зв’язок. Порядок денний містив у собі важливі питання дистанційного навчання та виховання учнів, безпеки життєдіяльності під час карантину. Говорили про переваги та недоліки онлайн-уроків, які транслюються на українських телеканалах, проходили анкетування за допомогою Гугл-форм, ділилися проблемами та успіхами, формували загальні правила навчання з урахуванням різних технічних можливостей учнів, обмінювалися порадами щодо вдосконалення організації дистанційного навчання. Багато цікавої, корисної інформації, обмін досвідом – такий результат онлайн-спілкування вчителів із батьками.

Звичайно, такі онлайн-зустрічі є важливими та необхідними: вони сприяють поліпшенню комунікації між всіма учасниками освітнього процесу та полегшують процес діджиталізації в умовах карантину.

Велике спасибі вчителям школи, які згуртованою командою, застосовуючи сучасні інформаційно-комунікаційні технології, зробили дистанційне навчання учнів повноцінним та цікавим.

Кiлькiсть переглядiв: 116