FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

20.03.2018 у ЗОШ№2 пройшла весняна сесія Всеукраїнських предметних олімпіад з англійської мови «Олімпус» для учнів 4-11 класів та «Олімпусик» для учнів 1-3 класів завдання яких були розроблені спеціалістами Львівського Інституту розвитку шкільної освіти

20.03.2018 у ЗОШ№2 пройшла весняна сесія Всеукраїнських предметних олімпіад з англійської мови «Олімпус» для учнів 4-11 класів та «Олімпусик» для учнів 1-3 класів завдання яких були розроблені спеціалістами Львівського Інституту розвитку шкільної освіти.

Проведення таких олімпіад у школі № 2 є важливим і цікавим доповненням уроків англійської мови. Учасники «Олімпусу» мали змогу у ігровій формі, так як завдання конкурсів можуть мати не одну, а декілька правильних відповідей, перевірити та удосконалити звої знання з граматики, лексики, країнознавства.

Щодо наймолодших учасників - учнів початкової школи, то Всеукраїнська олімпіада «Олімпусик» Весняна сесія мала вигляд інтегрованого тесту з англійської мови представленого у вигляді цікавих завдань із привабливим графічним дизайном, що мали на меті зацікавити учнів і заохотити їх поглиблювати свої знання з англійської мови.

Робота із завданнями таких олімпіад вчить учнів різних вікових категорій важливим життєвим навичкам: орієнтації у тестових завданнях, правильному заповненні бланків відповідей, кодуванні персональних даних, готують дитину психологічно до подальшої успішної здачі ЗНО. Завдання олімпіад спрямовані на розвиток у дітей уваги, логіки, пам’яті, уміння зосередитись, виховують акуратність, любов до вивчення мови, мотивують учнів до навчання, сприяють розвитку творчого мислення.

У 2017-2018 навчальному році у ЗОШ №2 було проведено 5 Всеукраїнських олімпіад з англійської мови: «Гринвіч», «Олімпус» (осіння сесія), «Пазл», «Олімпус» (весняна сесія) та «Олімпусик». Загальна кількість учасників - 182 учня 1- 11 класів і кожного року кількість учасників тільки зростає.

Наступного року чекаємо нових учасників. Бажаємо успіху!

Кiлькiсть переглядiв: 208