FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Жовтень 2015

3 жовтня

День вчителя ... Хто може зробити його незвичайним? Ми задалися цим питанням і поки думали, вчителі взяли і зробили хід конем. Шах був, але мату ніхто не чув, бо інтереси цього разу збіглися.

3 жовтня в нашій школі відродилася ще одна традиція - учні грали з вчителями у волейбол. Здорово? А то ...

Дівчатам випала честь вболівати за сміливих, розумних, сильних і красивих ... Всі ми були такими 3 жовтня.

Для історії. Склад команд:

Вчителі:

Дама - Ісаєвська Анастасія Ігорівна

Джентельмени: Косяк Олександр Вікторович, Атамась Антон Віталійович, Мітяненко Олексій Вікторович, Куковінец Вадим Романович.

Учні (вони ж браві вояки):

Шумілов Андрій, Олійник Богдан, Глинський Артур, Черкасов Даня, Школа Олег, Черемісін Олексій, _____________, _________________.

3 жовтня. У цей же день відбулося перше засідання Ради старшокласників. Зібралися учні 8-11 класів. 8-А начебто і не доріс до Ради, але аж надто вони активні й організовані. Хай вчаться.

Що ми робили? Обговорювали статут Ради старшокласників. Вирішили - придумати емблему та створити центри по напрямах. Ось які:

Центри: Екоцентр «Ми-діти твої, Земля!»; Центр «Волонтер»

Патріотичний центр; «Прес-центр»; Центр «Ерудит»; Центр «Затишок»; Центр «Підліток».

7-8 жовтня

Вся школа, ну за винятком 9-А та 10-А класів була на 5 хвилинної екскурсії в підвалі. Психолог Ізотова Вікторія Вікторівна терпляче пояснювала кожному класу, що це тимчасовий притулок і показувала стратегічні запаси на випадок військових дій. Сумно, що нам довелося дізнатися це в ХХІ столітті. Не збитися з шляху малюкам допомагали учні 10-А класу. Вони в цьому році нарозхват.

10 жовтня 3-А не змінив традиціям. Агітбригада ходила по молодшим класам і розповідала правила руху. І звичайно все придумала й організувала їх незрівнянно прідумчівая вчителька Величко Марина Володимирівна.

14 жовтня в музеї ім. П.П. Шмідта відбулося підведення підсумків у конкурсі малюнків та вікторини до дня Козацтва.

Наші призери: Нікулін Кирило (2-А), Міщенко Надя (2-Б), Швецова Даша (2-Б), Захарова Кіра, Румянцев Давид (3-В), Боровський Олександр, Русанов Влад.

Цілий тиждень, починаючи з 14 жовтня, в школі проходив фотоконкурс «Панночка Україночка». У конкурсі взяли участь самі симпатичні дівчата школи. Вони зробили газету від класу, де помістили загальне фото і свої портрети. Чоловіча половина нашої школи просто розгубилася від такої краси. Стійко тримався тільки учень 10-А класу Іщенко Дмитро, який ловив всіх чоловіків, починаючи з 1 класу, змушував звернути увагу на красу дівочу і проголосувати.

За результатами голосування перемогла учениця 10-А класу Біблії Марія. Решта дівчатка отримали перемогу в номінаціях та відстали за балами всього трохи.

А ще 17 жовтня відбулися вибори голови Ради старшокласників. Згідно з вимогами свої програми подали Журавльов Микита (10-А), Черкасов Данило (10-А), Іщенко Дмитро (10-А). Голоси розподілилися так: Журавльов Микита -28 голосів; Черкасов Данило - 26 голосів; Іщенко Дмитро - 6 голосів.

17 жовтня відбулася виїзне засідання літературної вітальні. 11-А клас представляв творчість Анни Ахматової для жителів міста в бібліотеці Н. Крупської. Шкода, що ми не бачили.

21 жовтня наш Даня Черкасов (10-А клас) захищав у БУМІБ свою творчу роботу - ессе «______». У нас 1 місце. А допомагала Дани вчитель української мови Єрмак Наталія Валеріївна.

А ще в різних конкурсах взяли участь:

Обласний конкурс дитячої та юнацької творчості «Країна моя - Україна» та

Всеукраїнського конкурсу творчості «Моя Україно!»

«Моя країна - Україна» - вірші Гаврилова Настя (8-А), фото - Гронь Аня (9-Б) керівники Єрмак Н.В., Золотухіна Н.В.

Всеукраїнському конкурсі есе «Я-європеєць» - Журавльов Микита (10-А) керівник Єрмак Н.В.

Обласний конкурс «Герої твої, Запорізький край» - Накаїдзе Валерія (10-А) керівник Нікуліна Ю.І.

Всеукраїнський «Моя батьківщина - Україна» - Таран Олена (10-А)

Кiлькiсть переглядiв: 104