FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Березень 2015

Березень 2015

7 березня (у суботу!) Девчата нашої школи Мельник Катя, Малиновська Ліза (7-А), Пасунько Таня (8-А) і ...... зіграли у футбол в міському палаці спорту. Дівчатка отримали солодкий приз і грамоту. А перемога ще попереду!

11 березня на базі спортивної школи пройшли змагання зі стрітболу. Наші хлопці Вепренцев Ілля, Сергійчук Данил (9-Б); Борзунов Микита (9-А) і Букін Паша (8-А) досить непогано себе показали.

З 10.03 по 12.03 в ЦДЮТ пройшов перший етап міської виставки-конкурсу «Знай і люби свій край!» Як завжди більше всіх над нею працювали Ольга Федорівна Улюкаєва, Горлач Лариса Володимирівна, Кіпершлак Раїса Борисівна. Наша виставка була прекрасною.

11 березня.

У школі продовжується розвиток самоврядування. Ще в лютому почалася активна підготовка до міського фестивалю «Прес-хвиля 2015 про права». Цього року завдання складніші і цікавіші. От сьогодні Іванов Даня, Журавльов Микита, Юдіна Марія пішли на майстер-клас до редакції телеканалу «Південь», для того щоб надалі розробити і зняти відеоролик про права.

Ну і почалася в школі метушня! Лариса Володимирівна Горлач і Іванюта Тетяна Вікторівна буквально з ніг збилися, намагаючись зняти нашу знімальну групу з уроків. Зайнятість старшокласників після уроків не дозволяла робити зйомки.

Микита Журавльов (10-А) став ведучим програми «Твій вибір», штатним астрологом Біблії Марія (10-А), шеф-кухарем Юдіна Маша (9-Б). Велика частина роботи лягла на знімаючого і монтуючого програму Іванова Данилу. Він відклав усі справи, і навіть сон, монтуючи передачу.

Ідея Іванюти Т.В. та уважне ставлення до дітей Горлач Л.В., допомогли відзняти родзинку програми - робота з дітьми з обмеженими можливостями. У ролі глухонімих дітей виступили учні 6-В класу (прізвища), а сурдоперекладачем стала учениця 11-А класу Русанова Анна. Вона дійсно знає мову німих і збирається працювати в цьому напрямку.

17 березня учні нашої школи Шевченко Аделіна (6-Б) і Волканов Дмитро (8-А) стали учасниками міського вокального фестивалю «Таланти твої, Запорізький край». Аделіна вийшла на обласний етап, а Діма Волканов призер міського. Але він не засмутився, тому що взимку брав участь у конкурсі і співав в адміністрації Президента України. До того ж отримав 1 місце. Ось так! Бажаємо нашим вокалістам нових висот!

Музеї ...

Учні нашої школи постійно відвідують музеї міста. Представники художнього музею буквально оселилися в нашій школі. Майстер-класи до різних свят стали звичним явищем серед учнів 1-4 класів.

12 березня учні 11 класу ходили в музей Шмідта на захід, присвячений 155-річчю мікробіолога Хавкіна.

У музей «Подвиг» персонально запросили наших 10-А клас на захід, присвячений побуті Бердянська в 50-х роках. І крім цього 9-Б і 8-А побували на виставці, присвяченій революції Гідності.

26 березня учні 5-А та 5-Б класу разом з учителем французької мови Тарасенко Миколою Васильовичем представляли для читачів бібліотеки свято до Дня франкофонії. Ведучими були Степаненко Євгенія (6-Б), Федюк Аліна (6-В) і Кононова Настя (9-Б).

13 березня в школі пройшов відкритий урок, присвячений правам споживачів. Під керівництвом Юлії Іванівни Никулиной учні 9-А класу підготували відео опитування, придумали слогани, намалювали малюнки. Під керівництвом вчителя історії Анисенко Д.Н. учениці Юдіна Даша (11-А) і Юдіна Маша (9-Б) зняли ролик. Провели відкритий урок, на який запросили телебачення та представників міськвиконкому. Найактивнішими учасниками стали: Журавльов Микита, Іванов Данило, Васютіна Маша, Міша Москаленко, Чуриков Микита, Березина Саша, Прилипко Кирило, Глинський Артур, Юдін Даша і Маша. Переміг малюнок Міли Бондаренко. Отримали грамоту і коробку печива. Ви молодці!

19 березня пройшов міський фестиваль «Прес-хвиля 2015 про права». Ми здали ролик, взяли участь у прес-конференції та отримали завдання для випуску газети. На все про все був вечір, ніч 19 березня і пару уроків у школі за які хлопці встигли взяти інтерв'ю у вчителя інформатики Косяка А.В., заст. директора з методичної роботи Єрмак Н.В., бібліотекаря Еманаковой О.С. Цікавим виявилося інтерв'ю з учнем 7-А класу Мелешкіна Едиком. Він згуртував свій клас через створення групи в контакті і дав посилання на шкільний сайт, який після від'їзду Сиващенко Антона призупинив свою роботу, хоча і був відзначений як кращий шкільний сайт в газеті «Бердянські відомості» Юрієм Перхурова. Нічого дійдуть руки і до нього!

Результати фестивалю! Ми кращі! У нас Гран Прі !!!!!!

27 березня

Важко сказати, коли шкільний двір почав «лисіти». Напевно, вперше це сталося у вересні вчасно бурі, коли у дворі школи лежали вивернуті з корінням дерева. Пізніше, в лютому, була зрізана спортивний майданчик, так як стійки залізних конструкцій позгнивали. Тоді ж, у лютому, Олег Ковальов з Німеччини запропонував проведення проекту «Шкільний двір». Для цього старі дерева потрібно було знести, а нові закупити і висадити. Олег Ковальов оплачував цей проект, але фізичну силу ми повинні були забезпечити самі. Крім цього дітвора нашої школи повинна була намалювати фрагменти заборчика, яким будуть обгороджені клумби. Крупеня Ярослава Олександрівна, мама Юдіних Даші та Маші, вона ж голова батьківського комітету і дизайнер за професією, підготувала проект висадки дерев. У нас будуть рости блакитні ялини, ялівці, клени, бузок і, може бути, калина. Це все буде.

А сьогодні 27 березня всі учні 10-А класу, Юдіна Даша і Єркін Богдан, Юдіна Маша дружно викопували і пересаджували молоді деревця, кущі, квіти, розгрібали землю, привезену зеленгоспу. Разом з усіма трудилися директор школи Вороновська Н.А., вчителя праці Улюкаєва О.Ф., історії Анисенко Д.Н., географії Пащук Юлія Віталіївна, інформатики Перевалов Дмитро Васильович, початкових класів Смолянская М.В., Величко М.Н, Яковенко І.В., педагог-організатор Горлач Л.В., заст. директора Іванов В.А. і Іванюта Т.В. Командувала дружним підрозділом Крупеня Я.А.

З роботою впоралися за 3:00. Всі задоволені, щасливі розійшлися по домівках. В рамках загальноміського суботника будуть висаджувати дерева 9-ті класи і 11-А.

Кiлькiсть переглядiв: 75