FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Квітень 2015

Квітень 2015

Весняні канікули продовжили на 3 дні. Але життя в школі все одно вирувало. У спортзалі йшла підготовка до спортивних змагань з баскетболу, а в кабінеті Горлач Лариси Володимирівни був рій дітвори.

З 14 по 18 квітня пройшов тиждень початкових класів. Як завжди візитною карткою тижня стали виступи учнів 3-А класу під керівництвом Величко Марини Миколаївни. Хлопці підготували і розіграли цілу виставу «Христос Воскрес!» І пройшлися по всіх класах початкової школи. Це був день візитів. Естафету підхопили учні 3-Б класу, разом з вчителем Гусельниковою Мариною Володимирівною вони показали дітям весняні забави та ігри.

Учні 1-4 класів взяли участь у фестивалі Веснянок, виставці «З родинної скрині» та виставці книг, спортивних іграх, у конкурсі малюнків. Було здорово, весело. І в кінці тижня, як подарунок усім хлопцям, безкоштовну виставу в ГДК «Пірати Карибського моря».

Ви можете собі уявити, що в школі проходять відразу 3 місячника, кілька предметних тижнів і ще супутні заходи. А ми можемо! Наше шкільне життя настільки насичене, що у нас є вибір куди направити свою вируючу енергію.

Тільки в квітня пройшли:

 Місячник безпеки.

Наші діти взяли участь у міських конкурсах:

- Рятувальників (1 місце з медицини - відзначилися Шиян Іра і Березіна Олександра). З 30 березня по 1 квітня йшла підготовка до міського фестивалю - конкурси юних пожежників-рятувальників. Команди у складі Черемісіна Олексія, Шиян Ірини, Березиной Олександри, Іщенко Дмитра, Колесникової Ольги, Бредихина Артема потрібно було підготувати два виступи агітбригади українською мовою (візитка і будинок. Завдання), знання медицини, грибів та ягід, в'язання вузлів. Конкурс проходив на базі 6 школи. Наша команда отримала перемогу в номінації «Медицина». А на наступний рік все буде набагато краще. Ми знаємо!

- Юних інспекторів дорожнього руху. Дебютували учні 8-А класу: Букін Павло, Гаврилова Настя, Саклаков Микита, Люсов Вероніка, Паліщук Софія, Пасунько Таня, Волканов Дмитро, Рикова Серафима, Ковров Іван і Шеламкова Даша. За всю історію участі нашої школи в цьому конкурсі, хлопці зайняли стійке 4 місце і набрали 96 очок з 130. До того ж стали призерами на етапі «Медицина». Букін Павло і Гаврилова Настя отримали заохочувальні призи. Великі зусилля до досягнення такого результату доклала педагог-організатор Горлач Лариса Володимирівна.

- До цього ми додамо ще й вищеописаний День ГЗ. 10 березня в школі пройшов день цивільного захисту. Тема «Пожежа». У класах пройшли класні години, на яких учні 10 класу вчили дівчисьок і хлопчиськ 5-8 класів правильно одягати протигази. О 8.30 продзвенів дзвінок на евакуацію. Всі евакуювалися в марлевих пов'язках за 3 хвилини. На лінійці директор розповіла про важливість проведення таких днів і нагородила грамотами Обласного Департаменту:

- Гаврилову Анастасію - ученицю 8-А класу за 3 місце в обласному літературному конкурсі «Країна моя - Україна».

- Юдіну Дарину - ученицю 10-А класу за 3 місце в обласному конкурсі малюнків «Безпека та мир в Україні»

- Гронь Анну - ученицю 9-Б класу за 3 місце у фотоконкурсі «Країна моя - Україна».

- Міщенко Надію - ученицю 2-Б класу за 2 місце в обласному конкурсі малюнків «Подаруй мені казку

- Журавльова Микиту - учня 10-А класу за 3 місце в конкурсі ессе «Європа починається з тебе».

За активну участь команди школи в конкурсі юних пожежників-рятувальників нагородили капітана команди Черемісіна Олексія і дівчаток Шиян Ірину та Березину Олександру за 1 місце по медицині.

Ще в цей день був конкурс плакатів і малюнків, виставка книг, а найцікавішим був майстер-клас з одягання протигазів, в якому брали участь учні з 1 по 10 клас. Дуже зворушливо було спостерігати як Люсов Міша, Іванов Даня і Прилипко Кирило терпляче показували учням 1-6 класів як правильно одягати протигаз.

- У конкурсі малюнків «Чорнобильська палітра» взяв участь учень 3-А класу Боровський Мирослав. Керівник Кіпершлак Р.Б.

- Бесіду з 8-А та 9-Б класом провів спеціаліст з охорони праці представник відділення фонду Бердянського соціального страхування.

 Місячник енергозбереження. Пройшли:

- Конкурс слоганів «Зберігаючи енергію!»

Ось які слогани придумав Міша Люсов

- Газ і воду вімікай - батьківські гроші зберігай!

- Тече вода и газ горить - на гроші потім хтось влетить.

- Если Країну поважаєш - газ, світло, воду зберігаєш!

- Чи не Марні багатств природи, бо наробіш людям Шкода.

- Щоб країна процвітала, прікладемо зусилля.

Зекономімо на газі, купимо вугілля.

- Пам'ятай, что надра НЕ бездонні, коли набіраєш воду у долоні,

Як на газі грієш чай свой Ранній, пам'ятай: ти в мире НЕ Последний!

Оформив слогани Глинський Артур.

- Конкурс «Енергозберігаючий клас». Переможцями стали учні 1-А, 1-Б, 2-А класу. На шляху до цього звання 3-А, 4-Б та 5-А клас.

- Відеопрос «Що ти знаєш про енергозбереження» провели учні 10-А класу Біблії Марія і Журавльов Микита, а також представниця 9-Б класу Юдіна Марія. Змонтував прекрасний ролик учень 10-А класу Іванов Данило.

- Прекрасні повідомлення підготували учениці 10-А класу Півень Яна, Генова Ангеліна, Васютіна Марія. Дівчатка задали запитання представнику міськвиконкому Миколаєнко Євгену Васильовичу - спеціалісту відділу інвестиційної діяльності та енергозбереження.

- Підсумкову гру «Енергозбереження - справа кожного!» Для 10-А та 9-Б класу провели Півень Яна і Шумілов Андрій. Переміг 9-Б клас.

- Кращий плакат підготувала учениця 9-Б класу Юдіна Марія

- Майстер-класи для 1-9 класів провели учні 8-А та 10-А класів.

- Учні 3-А класу презентували свої малюнки з енергозбереження в дитячій бібліотеці. Представник міськвиконкому Наталія Криворучко похвалила хлопців.

А ми говоримо спасибі заступнику директора з виховної роботи Іванюта Тетяні Вікторівні і вчителю хімії Черемісін Раїсі Миколаївні.

Акція «Серце до серця»

Благодійність і волонтерство - це не порожні слова в нашій школі. Впродовж квітня учні 10-А класу Шиян Ірина та Іщенко Дмитро обійшли всю школу з скарбничками в рамках акції «Серце до серця». Ці хлопці не тільки оббігали всю школу, а й виступили в ролі організаторів у молодіжному квесті по збору грошей. А за підсумками акції найкращим волонтером стала Маша Васютіна. Це радує - наші душі не черстві. Наша школа зібрала __________

А ще здали 250 грн. на марки Червоний хрест.

Представники іноземної організації 24 квітня роздавали дітям із зони АТО, які навчаються в нашій школі канцтовари. Швидше б настала мирне життя. Так хочеться чогось хорошого.

Команда нашої школи «Слідопит» взяла участь у міському топографічному турнірі. До складу команди увійшли Іванов Данило, Юдіна Марія, Колеснікова Оля, Колесніков Єгор. І нехай хлопці не зайняли 1 місця, за те відмінно побігали. У них все попереду.

Минув тиждень іноземних мов. Цікавими були ...

 Місячник екології

У квітні наша школа значно перетворилося. Зник спортивний інвентар, а з'явилися ялинки, деревця калини, кримський ялівець, кущі троянд і безліч різних кольорів. Ідейним натхненником і спонсором проекту «Шкільний двір» став представник германии Ковальов Олег. Його ідею озеленити шкільний двір підтримала директор школи Вороновська Н.А. За допомогою голови батьківського комітету Юдіної Ярослави Олександрівни нам завезли землю і зелені насадження. Батьки учнів 1-11 класів викопали ями і підготували дерева до посадки. Учні 10 та 11 класів висадили квіти і дерева, а 9-А клас садив кущі троянд.

В рамках місячника ми здали макулатуру. Всього _____.

7 березня на станції юних натуралістів пройшов зліт юннатів. Від нашої школи були учениці 6-В класу Федюк Аліна і Злодійська Дарина. Вони разом з усіма ліпили пташок із солоного тіста і розвішували їх на дерева.

Зараз у нашій школі йде дружна підготовка до 9 Травня. Улюкаєва О.Ф. робить з хлопцями 5-11 класів квіти маку - символу Дня Перемоги.

Кiлькiсть переглядiв: 44