FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Цікавий музей

Чи цікаво дивитися на зачинені двері шкільного музею? Мабуть ні. Точнісінько так вирішили у Бердянській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 та з вересня 2016 року вирішили впровадити проект «Цікавий музей». Яких тільки виставок не відбулося за І семестр не скажемо, а от які відбулися:

- виставка спортивних нагород учнів та їх батьків;

- ретро виставка «Школа крізь віки»;

- виставка «Українська вишивка»;

- виставка до Дня вшанування жертв Голодомору 1932-1933 років;

- виставка ялинкових прикрас та листівок, яка діє до 30 січня.

Поважним гостем багатьох з цих виставок є випускниця школи 1949 року, заслужений Вчитель України Беленченко Валентина Анастасівна. Вона провела з учнями 4-А класу диктант, саме такий, який писали учні другої школи у 1943 році після визволення нашого міста від німецько-фашистських загарбників. На пожухлих листах старої книги, між рядками учні 4-А класу писали побажання миру нашій України. Учням 6-А класу Валентина Анастасівна розповіла про чоловічу школу, в якій працювала, а 9-А класу про те, як зустрічали Новий рік у довоєнному Бердянську, під час евакуації у 1941 році, після визволення у 1943 та 1944 роках.

Ще багато чого цікавого побачать діти у шкільному музеї, але не будемо розкривати таємницю. До нових цікавих відкриттів.

/Files/photogallery/Gbv2jM-3ZiE.jpg

/Files/images/DSCN2558.JPG

/Files/images/укр. вишивка.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 86