FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

21 лютого в ЗЗСО №2 відбувся презентаційний урок-флешмоб в рамках атестації до святкування Міжнародного дня рідної мови "Ти наше диво калинове, кохана материнська мова", який провела вчитель-словесник Ходикіна І.І. з учнями 5-В класу.

Виразне читання напам'ять поезій про мови світу й рідне українське слово перепліталося з різноманітними творчими вправами. Розгорнувши свій літературний усний журнал, п'ятикласники в онлайн режимі проявили себе на лінгво-фольклорному ринзі, розгадуючи загадки, ребуси, відтворюючи зміст приказок та прислів'їв про мову, особливості спілкування, а при цьому ж треба було ще й знання з теорії літератури продемострувати. 5-В це вдалося! Учні виявилися справжніми акторами, розігруючи мімічні пантоміми в ігровій рубриці "Вгадай фразеологізм". Та найбільше свою креативність розкрили п'ятикласники при виконанні завдання "Намалюй епітет". Виконані завдання стали справжнім підгрунтям для створення наступної сторінки "Шевченкове слово мовами світу".

Тож після такого змістовного, цікавого та емоційного уроку когорта поціновувачів краси і милозвучності рідного слова зросла.

Більше фото за посиланням: wym-1645467663019

Кiлькiсть переглядiв: 34