FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

На 59-му році життя відійшла у вічність Мелай Римма Вікторівна, директор Бердянської ЗЗСО № 2.

Усе її життя завжди було пов'язане з цією школою, адже саме тут вона формувалася як справжній учитель і управлінець. Закінчивши в 1986 році БДПІ, починала працювати як вихователь ГПД, а вже наступного 1987р. вчителем початкових класів. Вона була енергійною, ініціативною, з творчим стержнем і доброю душею, її думка та життєва позиція мали авторитет і поміж учнів, і поміж батьків, і поміж колег-однодумців, а висока професійна майстерність підняла 2002 року на кар'єрну сходинку заступника директора. Згодом Римма Вікторівна 7 років буде очолювати ЗЗСО N20, але доля знову поверне у стіни ЗЗСО №2, яка стала для неї другою домівкою.

Для всіх нас, працівників школи, батьків, учнів, Римма Вікторівна була не тільки керівником закладу, а й справжнім порадником і другом. Спокійна, мудра й толерантна, вона до кожного могла знайти свій підхід, прийняти виважене рішення. Ми, колектив ЗЗСО № 2, висловлюємо глибокі співчуття родині, близьким і друзям Мелай Римми Вікторівни. Щиро сумуємо разом з усіма і поділяємо безмежну печаль від втрати нашого товариша, наставника, керівника - Мелай Римми Вікторівни. Мудрі зерна науки, щедро засіяні Риммою Вікторівною, проростатимують світлою пам'яттю.

У скорботі низько схиляємо голови й віримо, що Господь, прийме її щиру душу й оселить там, де спочивають праведні. Вічний їй покій та світла пам'ять!

Прощання з Риммою Вікторівною відбудеться 02 січня 2021 року о 09.30 біля моргу комунальної установи "Бердянське територіальне медичне об'єднання".

Не спиниш днів, не згоїш рану

У серці кожного із нас…

Всіх доля приведе в оману...

Життєвий шлях диктує час…

Ми залишились без опори,

Поради доброї в біді.

Уже лунають скрізь мінори,

Лишивши всіх на самоті.

Бракує слів, немає віри...

Тож хай душа спочи́н знайде́,

І кожен вчинок незрадливий

ЇЇ у спокій приведе…

Кiлькiсть переглядiв: 72