FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

29.11.2018 у 10-А класі відбувся презентаційний урок з географії, який провів Садовін Андрій Миколайович

29.11.2018 у 10-А класі відбувся презентаційний урок з географії, який провів Садовін Андрій Миколайович. Тема уроку: «Польща. Основні чинники, що визначають місце країни в міжнародному поділі праці». Учні мали змогу

сформувати систему знань про Польщу, охарактеризувати особливості економіко-географічного положення, розкрити особливості природних умов і ресурсів, населення, секторів економіки країни, встановити основні чинники економічного розвитку Польщі, визначити головні напрямки реформування, проблеми та перспективи успішного розвитку країни. Садовін А.М. допоміг хлопцям та дівчатам розвинути навички роботи з джерелами географічних знань, сформувати вміння самостійно знаходити необхідний матеріал за допомогою електронних засобів. Родзинкою уроку були виступи учнів польською мовою.

Під кінець уроку учні зробили висновок: якщо ми хочемо зробити нашу країну краще, то аналізуючи досвід Польщі, треба докласти зусиль та провести такі реформи, які б дали змогу Україні вийти на новій рівень та конкурувати з країнами Європи.

Кiлькiсть переглядiв: 182