FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

16.05.2018 у міському палаці культури пройшла третя найцікавіша церемонія нагородження "Зоряний Олімп-2018". Найцікавішою вона видалася тому, що учні 1-Б класу презентували наукові досліди дорослим

16.05.2018 у міському палаці культури пройшла третя найцікавіша церемонія нагородження "Зоряний Олімп-2018". Найцікавішою вона видалася тому, що учні 1-Б класу презентували наукові досліди дорослим. Діти та їх батьки дуже хвилювалися, хоча це була не перша їх спроба долучитися до цікавої науки. Дівчатка підтримували своїх наставників та блискуче виступили у ролі консультантів. Година сплинула непомітно.

І ось вже дійство розвернулося на сцені, де під овації залу наші талановиті учениці 9-А класу Карпець Аліна, 11-А класу Гаврилова Анастасія та Ангеловська Катерина отримували нагороди з рук депутатів міської ради. Разом з ученицями нагороди отримали педагоги: Русанова О.П., Золотухіна Н.В., Ходикіна І.І.

Дівчат нагородили за перемоги в наукових та інтелектуальних конкурсах. Приємним сюрпризом стало отримання переможницями та їх науковими керівниками грошових премій. Вітаємо та бажаємо нових досягнень!

Більше фото за посиланням:wym-1526917109410

Кiлькiсть переглядiв: 11