FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

04.05.2018 пройшов екологічний брифінг «Мислити глобально – діяти локально!»

04.05.2018 пройшов екологічний брифінг «Мислити глобально – діяти локально!». Під керівництвом педагогів наставників Манойлової Т.І., Черемісіної Р.М., Тарасенка М.В. учні 10-11 класів не тільки підготували чудові виступи та проекти, але й перетворилися на представників Всесвітніх організацій: Інститута світових ресурсів, Європейської сіті інформації та нагляду за оточуючим середовищем, Інформаційного відділу по зміні клімату при ЮНЕСКО, Міжнародної морської організації при ООН, які спілкувалися виключно англійською мовою.

Учні 10 класу виступили у ролі туристів, відомого всьому світові Британського курорту Блекпула, які англійською донесли до присутніх переваги та мінуси оздоровчих закладів. Не обійшлося й без допитливих журналістів регіональних газет та відомих журналів.

Брифінг пройшов у європейському стилі – легко, не вимушено, науково-пізнавально.

Учні жваво обговорювали плюси та мінуси екології рідного курортного містечка Бердянськ, надавали рекомендації щодо харчування як здорового так і не дуже, утримання вулиць чистими, підіймали проблему сортування сміття, навіть провели практичний експеримент «Усвідомлене споживання» та на тиждень відмовилися від пластика та поліетилену.

Заочно до брифінгу долучилися учні 1-А класу та 9-Б класу, які надали на для реклами власно зроблені та декоровані сумки з старих джинсів та паперові пакети.

Закінчився захід плогінгом, під час якого діти та дорослі мали змогу зробити відмітку наскільки вони екологічно «позеленіли».

Найактивнішими були учні: 10-А класу – Романів Богдан, Собур Аліна, Мєлєшкін Едуард, Сазонов Кирило. 11-А класу: Саклаков Микита, Гаврилова Анастасія, Харіна Мирослава, Поліщук Софія, Ангеловська Катерина, Карабанова Дар’я, Придня Діана, Шеламкова Дар’я, Люсова Вероніка, Кучерявенко Олексій, Галацький Ігор, Рикова Серафіма, Гаважук Єлизавета, Ганжин Олег.

Більше фото за посиланням: wym-1525608736669

Кiлькiсть переглядiв: 99