FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

30.01.2018 пройшло засідання педагогічної ради «Педагогіка партнерства – нарізний камін інклюзивної освіти в умовах НУШ»

30.01.2018 пройшло засідання педагогічної ради «Педагогіка партнерства – нарізний камінь інклюзивної освіти в умовах НУШ» На засідання були розглянуті питання:

1.Педагогіка партнерства як ключовий компонент формули НУШ у контексті інклюзивної освіти – заступник директора з НВР Іванюта Т.В.

2.Нормативно-правове забезпечення інклюзивної освіти – педагог соціальний Томшинська О.С.

3. Психологічна підготовка партнерів навчально-виховного процесу до впровадження інклюзивної освіти – практичний психолог Пікар А.О.

3.1. Виховання толерантного ставлення учнів до проблем дітей з інвалідністю – класний керівник Манойлова Т.І.

3.2.Залучення батьківської громадськості до підтримки дітей з особливими потребами – класовод Величко М.М.

3.3.Виховання стосунків між учнями школи та особливими дітьми – класний керівник Горлач Л.В.

4. Психолого-педагогічний підхід до навчання дітей з особливими освітніми потребами – вчитель-предметник Садовін А.М.

4.1. Значення технічного забезпечення у роботі з учнями, які отримують знання за на індивідуальною формою навчання на уроках хімії – вчитель хімії Черемісіна Р.М.

Засідання педради пройшло в дуже емоційній формі. Колектив прийшов до висновку, що підготовка до інклюзивної освіти в школі, яка ведеться протягом 2 років як вчителями-предметниками так і класними керівниками дала свої результати та висвітлила питання для подальшої роботи. Також з’явилися нові наробітки, які дозволили вивести індивідуальне навчання на новий рівень.

Більше фото за посиланням: wym-1517732245543

Кiлькiсть переглядiв: 107