FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Розумні технології ведуть до яскравих відкриттів Свято «Розумники і розумниці»

Нова українська школа потребує від сучасного вчителя нових інноваційних підходів.

Вчитель початкових класів Бердянської загальноосвітньої школи №2 Яковенко Ірина Віталіївна разом зі своїми учнями 1-Б класу в цьому навчальному році бере активну участь у Всеукраїнському педагогічному експерименті «Розумники. Smart Kids».

Участь у проекті – це сучасні уроки з використанням Smart-технологій (освітніх електронних ресурсів), мультимедійного обладнання, поєднання традиційних та інноваційних підходів, зокрема інтерактивних вправ, які заохочують дітей до навчання, розвивають логіку, увагу, пам’ять, креативне мислення.

У вчителя є Smart-кейс – справжня знахідка для творчого вчителя в «розумній» школі. А розумні технології ведуть до яскравих відкриттів. І сьогоднішнє свято «Розумники і розумниці» - доказ цьому.

Батьки разом із дітьми під керівництвом лосвідченого вчителя організували Лабораторію наукових розваг, в якій провели досліди та експерименти в номінаціях:

- Дивовижна хімія;

- Загадкова фізика;

- Стильна магія;

- Секретна лабораторія;

- Майстер-клас;

- Солодке відкриття.

Підводячи підсумки заходу, вчитель звернулася до дітей:

«Майбутнє держави – це ви. Україна чекає на вас і ваші знання. Вам освоювати космос, досліджувати земні надра, створювати дивовижні машини, зміцнювати добробут нашої країни. А для цього треба добре вчитися і наполегливо працювати. Шлях до знань відкритий! Головне для вчителя, що його діти – розумники!».

Подробиці на wym-1509476691397

Кiлькiсть переглядiв: 163