FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Грудень 2014

Майбутні захисники

Прес-центр ЗОШ № 2

Відродження у школах міста військово-патріотичного виховання та допризовної підготовки юнаків та дівчат є невід’ємною частиною зміцнення української держави у сучасних складних умовах.

Завдяки вчителю Тарасенко М.В. на новий щабель виходить викладання курсу «Захист Вітчизни», воно стає більш дієвим та конкретним, інтегрованим в інші навчальні дисципліни.

Перевіркою на практиці знань, умінь та навичок учнів у військовій справі став відкритий захід, присвячений Дню Збройних Сил України «Важко в навчанні – легко в бою». Почесним гостем заходу став працівник Бердянського військкомату майор Шиманович Олександр Владиславович, який поділився з учнями досвідом проведення бойових операцій.

Хлопці 10-11 класів гідно представили свої команди у змаганнях з фізичної, стройової підготовки, не спасували у питаннях на ведення тактики у бою, визначення вогневих цілей, знання військових звань тощо.

Дівчата вели літопис заходу, малювали блискавку, та пишаючись хлопцями, не проминули показати свої знання з надання першої долікарської допомоги в польових умовах, допомогли їм в цьому студентки медичного коледжу Тельчарова Альона та Устінова Світлана.

З перевагою у 2 бали переможцями конкурсу-заходу стали учні 10-А класу.

Кiлькiсть переглядiв: 130